Carrosserie


Wij zorgen voor professionele herstellingen op de carrosserie van uw voertuig.
Een ongeval is nooit leuk. Wij beschikken over een eigen carrosserie-afdeling waar uw wagen met de grootste professionaliteit hersteld wordt. Dit kan met originele onderdelen of met aftermarket onderdelen. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Herstellingen:

Wij herstellen uw defecte voertuig. Koppeling versleten, distributieriem aan vervanging toe, of erger nog motorschade? Ook voor al deze technische werkzaamheden heeft ons team alle tools en kennis in huis om uw probleem snel en vakkundig op te lossen. Of het nu een herstelling is aan de motor, het airco systeem of een probleem in het comfort management van uw wagen, wij helpen u graag verder.

Vakkundige diagnose

Wij staan garant voor een nauwkeurige diagnose op uw voertuig. Moderne wagens zitten bom vol met elektronica. De systemen worden complexer, en storingen steeds moeilijker op te sporen. Om snel en accuraat diagnoses te kunnen stellen aan de wagens van vandaag investeerden wij in diverse diagnosetesters en meetapparatuur. Deze systemen stellen ons, samen met de toegang tot de technische data van de diverse constructeurs, in staat om een correcte diagnose te stellen aan de wagens van vandaag en morgen. Naast equipment is de juiste kennis van de diverse systemen natuurlijk een must voor de moderne technieker. Daarom investeren wij ook fors in kennis. Onze techniekers worden jaarlijks meermaals bijgeschoold door diverse trainingsinstanties, zodat ook zij op de hoogte blijven van de laatste nieuwe systemen en diagnose kunnen stellen aan de meest complexe elektronica systemen.

Heeft u een vraag? Contacteer ons vrijblijvend :contact